“Ik ben bij Sylvia gekomen met vrij ernstige pijnklachten, door een aandoening aan mijn ruggengraat. Ik kreeg een ernstige nekhernia, en na een operatie (waarbij de tussenwervelschijven vervangen zijn en de wervels vastgezet zijn) kwam er een bacterie in mijn botten waardoor een aantal wervels zijn aangetast.

Ik heb chronisch pijn en slik 7x per dag morfine. Door een fysiotherapeute kwam ik aanraking met myofasciale massage, en zo kwam ik bij Sylvia uit. Zij is gaan zoeken naar waar het allemaal vast zat, en door haar precieze en gedegen manier van werken heeft ze echt een grote verbetering in mijn leven aangebracht. Ik heb het gevoel dat zij mijn lichaam veel losser heeft gemaakt. Ik loop soepeler, sta minder in een kramp en kan ook langer lopen. Sylvia neemt de tijd voor je, is heel exact en vakmatig en behandelt je met haar volle aandacht.

Ondanks de lange reis (4 uur reistijd per keer) is het elke keer de moeite waard geweest en ben ik ontzettend blij dat ik Sylvia heb gevonden!”

Karen O., Docentbegeleider, Deventer