“De droom van mijn dochter (9 jaar), waren een paar ‘nieuwe voeten’. Dit vertelde zij aan iemand en die persoon verwees ons door naar Sylvia. Als moeder ging ik met mijn dochter mee, ik zag na een paar behandelingen al een heel mooi resultaat. Ik werd zelf bijna jaloers! Want ook ik had heel wat wensen voor mij en mijn lichaam.

Ik was door de jaren heen steeds krommer geworden, dit had o.a. met onzekerheid te maken. Vaak werd er gezegd: ga rechtop staan! Dat hield ik dan hooguit 1 minuut vol. Vervolgens dacht ik: het lukt mij toch niet. Met als gevolg dat ik alleen maar krommer werd en ik niet als die zelfverzekerde persoon over kom, die ik wil zijn. Daarnaast droeg ik al sinds mijn 12 de jaar steunzolen, heb ik bij mijn beide grote tenen een knobbel, had ik regelmatig last van mijn onder- en bovenrug, bovenbenen en knieën. Kortom ik had regelmatig wel ergens last van wat mij in het dagelijks leven en mijn werk belemmerde.

Nu na meer dan 12 behandelingen, die Sylvia met veel toewijding, tijd, vakkennis, inzicht en liefde mij heeft gegeven is mijn houding stukken verbeterd, heb ik daardoor veel minder last van mijn rug, kom ik veel zelfverzekerder over en dit alles zal in de komende tijd alleen nog maar verbeteren. Bovendien kon ik na de 5de behandeling, afscheid nemen van 30 jaar steunzolen dragen!

Kortom, ik ben een ‘nieuwe Linda’, waardoor er nieuwe deuren voor mij opengaan. Ik ben Sylvia hier echt heel dankbaar voor! Ik zou Sylvia haar behandelingen en het stuk coaching wat ze tijdens dit traject geeft dan ook aan iedereen aanbevelen. De droom van mij en mijn dochter zijn uitgekomen!”

Linda O., Zorgprofessional, Heerhugowaard