Het volgen van de online module “zuiver je lichaam” heeft mij veel opgeleverd. Sylvia Musmin is een erg betrokken therapeut met enorm veel kennis op een breed vlak. Ik ga sinds ik de module heb gevolgd bewuster met mijn lichaam om. Door er aandacht aan te geven heb ik geleerd dat ik zelf invloed heb op het verloop van mijn gezondheid.

Ik weet nu beter wat bepaalde verzurende voedingsstoffen met mijn lichaam doen en begrijp nu beter de functie van een basische lichaamsverzorging. Doordat ik met medische klachten kamp, hebben we de module moeten aanpassen. Hierin was Sylvia heel flexibel en professioneel.

Het concept online module is mij goed bevallen. Voornamelijk omdat er tijdwinst is. Normaal ben je altijd tijd kwijt met het heen en weer naar een afspraak gaan. Nu kon ik de computer aanzetten en ik was bij mijn afspraak. Heel praktisch als je een volle agenda hebt!”

Mevr. L. Z., Creatief therapeut, Groningen