Gezichtsverjonging met acupunctuur

Als je in de spiegel kijkt en je krijgt daar geen tevreden gevoel bij, kan het zijn dat je gezicht niet weergeeft hoe je je voelt. Acupunctuur heeft methodes om je innerlijke jeugdigheid weer onderdeel te laten maken van je uitstraling.  

Acupunctuur Traject Gezichtsverjonging

Voor wie?

  • Ben je ontevreden over je gezicht omdat het niet matcht met hoe je je voelt?
  • Heb je hard aan je carrière gewerkt en lijk je nu meer op je collega’s dan op jezelf?
  • Of heb je vol overgave voor de kinderen gezorgd en toen je eindelijk tijd had om in de spiegel te kijken herkende je jezelf niet meer…?
  • Ook sporen van ziekte en trauma kunnen in het gezicht hardnekkig pijnlijke herinneringen tekenen terwijl je je leven alweer hebt opgepakt. 

Dit zijn enkele voorbeelden waarbij gezichtsverjonging acupunctuur uitkomst kan bieden.

Het gezicht is het laatste onderdeel van het lichaam dat omstreeks het 30ste levensjaar uitgegroeid is. Daarom raden wij nog geen gezichtsbehandelingen aan als je jonger bent dan 30. Het kan natuurlijk wel zijn dat je desondanks ontevreden bent over je gezicht. Wees dan van harte welkom om met ons hier naar te kijken. Misschien is er een  onderliggende oorzaak dat je gezicht niet matcht met hoe je je voelt. 

Hoe ziet het eruit?

De jongheid (yang) zakt met de jaren, je ziet dit aan oude mensen die krom gaan lopen. Dit proces begint natuurlijk al veel eerder, maar dan vooral aan de binnen kant, de Chinese geneeskunst zegt dan ook de yang, de vitale naar buiten gekeerde kracht, zakt in de voeten. Met de gezicht verjonging kuur herinner je het lichaam de yang weer terug te brengen naar boven, naar het gezicht.

Voor een optimaal resultaat heb je ca 12 behandelingen nodig, onder de 40 is 10 soms al genoeg boven de 60 kan het tot 15 behandelingen gaan. Een gezonde lifestyle ondersteunt de kuur en zal het resultaat positief beïnvloeden. 

Hier schenken we bij de intake ruim aandacht aan.

Een Gezicht verjonging acupunctuur behandeling duurt ca 90 minuten. Nadat de huid is verzorgd worden zeer dunne naaldjes in het gezicht de handen en de voeten geplaatst. Afhankelijk van de wensen kunnen er extra intradermal naaldjes in en rond rimpels gezet worden. 

Een behandelsessie voelt als een pittige yoga les, je lichaam gaat echt aan het werk ook al beweeg je zelf niet, de beweging gaat van binnen naar buiten.

Wat kun je verwachten?

Doordat de yang weer de weg terug vindt naar boven zorgt dit voor helderheid, de Yangs en de yins in het lichaam kunnen weer ‘thuis’ komen. De gedachten en emoties komen in beweging en je hebt ruimte voor iets nieuws. In de Chinese geneeskunst word het gezicht gezien als de spiegel van de ziel, het hart. 

Deze heb je gedurende de behandelingen opgeruimd waardoor je helderder kan zien en je laten zien. Dit heeft als resultaat dat je ogen helder staan en je huid een gezonde kleur heeft. Daarnaast krijgen huid en spieren een vitale spanning en de ogen de mond en de kaaklijn hun oorspronkelijk ronde vorm.

Onevenwichtige en verkrampte uitdrukkingen maken plaats voor een vitaal en sereen gezicht. Deze resultaten zijn blijvend als je ze onderhoudt met een gezonde lifestyle en periodieke vereenvoudigde fresh-up behandelingen.

Een cadeautje voor jezelf

Verjongings-acupunctuur ondersteunt de binnen en buitenkant van het lichaam en helpt een vitale en levenslustige uitstraling herstellen.Tot 10 jaar jonger met gezichts-verjongings-acupunctuur.
Stralend, vitaal, gezond; een open, zacht en helder gezicht.
Door middel van verjongings-acupunctuur uw gezicht van binnen uit voeden en rimpels vullen.
Voor een evenwichtig, strak en soepel gezicht, dat een gezond lichaam en jonge geest uitstraalt.

Gezichts-acupunctuur
Van oudsher wordt in  China naar het gezicht gekeken om de innerlijke gesteldheid van het lichaam te zien.
Het gezicht is, zo zegt men, de spiegel van het lichaam. Met gezichts-verjongings-acupunctuur gaan schoonheid en gezondheid hand in hand.
Je voelt je fit en kwiek met een frisse uitstraling, een gezicht met een eigen natuurlijke expressie en een egale gezonde huid. Stralend oud worden, er jaren jonger uitzien, een fris uiterlijk en minder rimpels.

Kuurinformatie en tarieven

Van bovenstaande informatie hebben we een praktisch overzicht voor u gemaakt.