Via een vriendin kwam ik bij Sylvia terecht omdat ik last had van het niet goed functioneren van mijn lijf. Omdat ik altijd met sport bezig geweest ben ( tennis, hockey, volley, schaatsen, golfen, zeilen, surfen) irriteerde het mij dat alles niet meer pijnloos en vanzelf ging.

Stram bij het opstaan, pijn in mijn nek, rug, handen, benen en voeten.

Alhoewel ik volgende maand 69 wordt, weigerde ik het om deze ongemakken te accepteren. Daarom wilde ik, na vele behandelingen bij fysiotherapeuten en chiropractors, verder zoeken.

Ik heb nu 6 behandelingen bij Fysio Massage en Beweging van Sylvia Mychi gehad en voel me vrijer en vooral soepeler in mijn eigen lichaam zitten. Alle pijnen zijn absoluut verminderd, de stramheid ‘s morgens als ik opsta blijft wel, maar na mijn ochtend gymnastiek en warme douche voel ik me weer prima.

Sylvia heeft mij bewust gemaakt van het functioneren van mijn eigen lichaam, mijn ademhaling, mijn lopen, al mijn bewegingen, het belang van de ontspanning en geeft een goede uitleg van het hoe en waarom.

Kortom, een fijne en bijzondere ervaring en effectieve behandeling, die ze met alle aandacht en veel liefde geeft.”

Marielle B., Ondernemer, Amsterdam