Behandelingen Structurele Integratie ATSI

“Tot mei 2018 had ik een redelijk conditie, weliswaar last van rug en nek maar dat was draaglijk. Ik weet nog steeds niet wat de oorzaak was maar na die maand vorig jaar ging mijn mobiliteit spoorslags achteruit en ik voelde me in een maand tien jaar ouder worden. Via fysiotherapeut naar chiropracticus, drie keer per week, twee keer, een keer enz. en dat heeft weliswaar wat geholpen maar de immobiliteit bleef onacceptabel. Enkele behandelingen bij een osteopaat gaven wat lucht maar vooralsnog niet voldoende.

Toen kwam de kennismaking met Sylvia en ik heb nu een traject van twaalf, soms wat pijnlijke maar overwegend ontspannen, behandelingen achter de rug en loop weer normaal, heb mijn conditie van tien jaar geleden weer terug en ga weer gewoon heerlijk naar de sportschool om de boel op orde te houden.

Alle lof voor haar gestructureerde en professionele aanpak, mij heeft ze gered. En niet te vergeten, wat een heerlijk positief en aardig mens is ze toch. Ze repareert je niet alleen fysiek, al doende krijg je er gratis wat levenslessen bij die je weer optimistisch in het leven doen staan en je zonder twijfel weer meer energie geven.  Dank, dank, dank. “

Rene v. H., Ondernemer en Bestuurslid