“Ik had geen idee wat er precies ging gebeuren tijdens mijn eerste sessie bij Sylvia. Wel wist ik dat ik graag af wilde komen van mijn pijn in mijn voeten. Al na een half uur lopen werd ik blij als ik een bankje zag waar ik even op kon zitten, zodat de pijn, die doortrok tot in m’n rug, even zou zakken.

Na een aantal behandelingen hebben Sylvia en ik besloten om meer dan tien behandelingen te doen zodat, na verloop van tijd, ook het dansen me makkelijker af zou gaan.

Ik dans al zo lang ik me kan herinneren, maar voor bepaalde bewegingen had ik niet genoeg ruimte in vooral m’n benen en bekken.

Ik merkte al gauw verschil: ik kon ineens veel langer staan zonder pijn in m’n voeten terwijl ik niet eens m’n zooltjes aanhad die ik al m’n hele leven droeg. Naast dit resultaat voelde ik ook dat mijn lichaam flexibeler werd. Bewegingen die ik niet voor mogelijk had gehouden zijn ineens mogelijk geworden!

Ik ben onwijs blij dat ik Sylvia heb leren kennen. Zij geeft je de gerichte aandacht die je nodig hebt, ziet haarfijn in waar de blokkades liggen en je voelt je snel bij haar op je gemak.”

Merline K., Musicaltheater student (Hamburg, 2018)