Sylvia Musmin heb ik leren kennen als een bijzondere vakvrouw in haar bindweefsel therapie benadering die uiterst gedegen en uniek voor Nederland is. Nadat ik met hielspoorachtige verschijnselen fysio-/ manueel therapeuten, osteopaten, podologen en een sportarts tevergeefs had geconsulteerd heeft zij met haar aanpak in enkele maanden mijn klachten verholpen. Haar benadering kenmerkt zich door een hele precieze diagnose van de oorzaak die vaak op een hele andere plek in het lichaam ontstaat, een ingrijpende behandeling waarbij verschil meteen merkbaar is en haar vriendelijke geïnteresseerdheid.

Ik beveel haar o.a. aan bij hardnekkige klachten en voor mensen die veel bewegen. Door haar dansachtergrond is zij vertrouwd met klachten waar dansers mee geconfronteerd worden. Als Argentijnse tangodanser is zij mij al jaren behulpzaam bij de uitdagingen die de dans aan mijn lichaam stelt.“

John C., Leiderschapscoach, Overveen