Vanaf dat ik op beide benen kon staan was dans mijn grote passie.

Vanaf mijn 17e ben ik mijn carrière begonnen als professioneel danser. Deze werdt abrupt beëindigt door een ongeluk waarbij ik het gevoel in mijn voet ben verloren. Ik heb daarna jaren van alles  geprobeerd om dat weer te herstellen maar dit was ter vergeefs. 

Ik kwam begin van dit jaar bij Sylvia net nadat ik de zoveelste operatie had ondergaan, vanaf toen is mijn echte herstel begonnen.

Door de dans heb ik verfijnd lichaams bewustzijn ontwikkeld, maar heeft Sylvia me mijn lichaam opnieuw laten ontdekken waardoor ik weer stabiliteit en harmonie mag ervaren. Ze heeft ruimte maar ook stevigheid kunnen creëren waar dat nodig was. 

Inmiddels kan ik weer vrij lopen en bewegen wat voor mij alles betekent. 

De behandelingen waren erg effectief en met Sylvia’s dans achtergrond , kennis wijsheid en warmte heeft ze me echt kunnen helpen

Ik ben hier heel dankbaar voor! 

Rubinald P. Balletdanser, Amsterdam