De fascia release behandelingen van Cas Rooseboom hebben mijn jarenlange rugpijn klachten teruggebracht naar een hanteerbaar niveau en soms zijn ze zelf helemaal weg. Hij maakte tijdens deze- confronterende en soms pijnlijke behandelingen niet alleen de vastzittende fascia los, hij begeleidde mij ook intensief in het proces goed te kijken waarom ze vastzitten. Met mij samen werkte Cas uit, wat ik zelf kan doen (van concrete oefeningen voor thuis tot aanpassingen in mijn levensstijl) om de pijnklachten blijvend te verlichten. Nadat ik al jaren voor deze klachten door verschillende therapeuten behandeld ben en deze behandelingen nooit blijvend resultaat hadden, ben ik nu in een vrij korte periode van enkele maanden op een pijnlevel, dat ik niet meer dacht te kunnen bereiken. Ik heb heel veel bewegelijkheid terug en kan zijn behandelingen iedereen van harte aanraden.