Cas is super betrouwbaar en goed georganiseerd, neemt de tijd, is geduldig en wijs. Toen ik een tijdlang vreselijk snurkte en daarmee mijn vriendin op het randje van radeloosheid bracht, ging ik bij Cas op consullt. Na slechts enkele behandelingen was de klacht verholpen. Daar zijn twee mensen nu heel blij mee.

Vervolgens vertelde ik Cas dat ik al meer dan 20 jaar last had van pijn in beide armen, één door een val en één door een oude RSI. Ik sliep er vaak slecht door. Cas zei: daar kun je met Fascia Release wat aan doen. Fysiotherapie heeft me in al die jaren nergens gebracht, Maar Cas hielp me in slechts drie sessies bindweefsel massage structureel van mijn pijn af.

De kwaliteit van mijn leven is door beide behandelingen sterk verbeterd en daar ben ik Cs dankbaar voor. Ik kan iedereen die lichamelijke klachten heeft aanraden naar Cas te gaan. Grote kans dat hij je lijf snel in een  betere balans brengt