Ik hoorde Cas vertellen over acupunctuur en dat elke ochtend fris opstaan en vol energie de dag beginnen. Ik dacht dat wil ik ook.

Acupunctuur was altijd een beetje een ver van m’n bed show. In de afgelopen jaren hoorde ik de term vaker voorbij komen, maar de stap nemen om een keer ge ondergaan bleef uit. Tot ik Cas Hoorde spreken.

Het allerbelangrijkste resultaat na een aantal sessies vind ik wel dat er een soort emotionele ontlading plaatsvindt. Het lijkt wel of opgebouwde spanning in het lichaam ontlaadt door de naalden en daardoor er een rustgevend effect op de gemoedstoestand tot stand komt. Het zorgt in ieder geval voor een betere nachtrust.

Een naald op de goede plaats en bepaalde lichaamsdelen worden beter doorbloed. Een naald op de goede plaats en er komen hele verhalen over vroeger naar boven. Kortom, en fijne ervaring en ik kan niet wachten tot de sessie van morgen. Ik kan acupunctuur bij Cas voor iedereen van harte aanbevelen.