Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 127,00
Begin

Chinese adem Yoga

Daoyin Yoga is de combinatie van Hatha Yoga (beheersing van het lichaam) en Raja Yoga (beheersing van de geest). Dao-yin betekend letterlijk: ‘geleidt door de adem’ en wordt ook wel Chinese adem yoga genoemd. Daoyin Yoga wordt in 3 levels aangeleerd. In deze cursus vind je opnames van de eerste 10 lessen Daoyin Yoga level 1 en een begeleidende pdf met theorie en de namen van de houdingen.

Deze meditatieve training is zeer geschikt voor het krachtiger en soepeler maken van spieren, oplossen van stress en het uitlijnen van lichaam- en levenshouding.

Met krachtig zittend houdingen waarbij het lichaam opengemaakt wordt, dynamische oefeningen om het lichaam vorm te geven en geconcentreerde poses die het lichaam richting geven.

Met de adem wordt het innerlijk lichaam gemasseerd terwijl kracht, uitstraling en schoonheid van het uiterlijk lichaam groter wordt. De yin’s en yang’s van het lichaam worden ontwikkeld en versterkt. Waardoor je beter kan functioneren en meer in contact kan zijn met jezelf en je omgeving.

Dao-yin Yoga is een intelligente ontspannende Yoga voor plezier in je lichaam.