PERSBERICHT


Ervaren therapeuten starten Centrum Acupunctuur Structurele integratie in Amsterdam.

AMSTERDAM – Acupuncturist Cas Rooseboom en Fascia therapeut Sylvia Musmin openen deze maand (08/2020) om de hoek van de RAI in Amsterdam: Centrum Acupunctuur Structurele integratie, op President Kennedylaan 681.

Na 10 jaar samenwerken op verschillende locaties, hebben zij nu samen een eigen plek waar hun expertise en ervaring volledig tot zijn recht kan komen.
Cas en Sylvia staan voor duurzame gezondheid dat wil zeggen: klachten oplossen, voorkomen en optimaal functioneren.

Zij kijken altijd naar het hele mens-zijn om een zo persoonlijk en compleet mogelijke service te kunnen geven in de vorm van behandelingen, oefeningen en adviezen op maat. Cas met zijn rustige en heldere benadering in de acupunctuur behandelingen en self-care lessen en Sylvia met haar deskundige betrokkenheid in het structureel integratie werk.

Acupunctuur is een veilige en effectieve behandelmethode waarmee uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten behandeld kunnen worden. Structurele integratie is een in Nederland nieuwe innovatieve techniek die disciplines als chiropractie, osteopathie en manuele therapie samenbrengt. 

Naast behandelingen heeft Centrum Acupunctuur Structurele integratie een breed scala van extra services. Samenwerking met een netwerk van specialisten zoals geboortetherapeut, microbiologe en psycholoog. Ook zal er later dit jaar een online lesprogramma gelanceerd worden met toegankelijke meditatie en bewegingscursussen.

Bij Centrum Acupunctuur Structurele integratie kun je terecht voor uiteenlopende gezondheidsvragen en lichaamsonderhoud trajecten. Voor het werken aan en het verbeteren van de algehele gezondheid tot oplossen van complexere fysieke en mentale klachten. Maar ook voor gezond ouder worden en beter in je vel komen te zitten kun je hier terecht.

De nieuwe website cas-amsterdam.nl zal begin september 2020 online komen, alle informatie over Centrum Acupunctuur Structurele integratie komen hier samen.

Nu kun je al op casrooseboom.nl en mychi.nl meer over Cas en Sylvia lezen.


Voor vragen en meer informatie contact@cas-amsterdam.nl