“Alsof er 30 kilo baksteen op mijn onderrug lag, zo kwam ik bij Sylvia binnen.

Pijn, niet kunnen zitten en al bang als iemand naar mijn onderrug wees, zo vast zat mijn rug. Niemand mocht mij aanraken, tot ik bij Sylvia belandde.

Al na een paar behandelingen, die toen in het teken stonden om ruimte te maken in mijn benen en voeten, kon mijn rug steeds meer ontspannen. Het los masseren van het bindweefsel is pijnlijk maar ‘los is los’, daarna is de pijn direct weg.

Nu een half jaar later, sluit ik de structurele integratie bindweefselmassage- behandelingen af. Ik ben pijnvrij, heb een sterker lichaam zonder angst, veel meer energie, voel me blij en ik heb kleine veranderingen in mijn leefstijl ingevoerd waar ik elke dag de vruchten van pluk. Zo werk ik voor een groot deel staand en doe ik yoga en daar durf ik alles te doen omdat ik mijn grenzen voel.

Ik ben Sylvia dankbaar voor alle intensieve liefdevolle behandelingen, oefeningen en levenslessen.  Ik had mezelf geen groter cadeau kunnen geven.

Geen kwikfit aanpak maar een investering voor mijn leven.

Ik ging maanden lopend naar haar praktijk en kwam dan langs een raam in een Jordanees straatje waarop stond: “Niemand dacht dat het zou lukken. Totdat er iemand langskwam die dat niet wist” Sylvia, jij bent die iemand!”

Lisette R., Beeldredacteur, Amsterdam