Ik had een tintelende voet. En nu nauwelijks meer. Dankzij Cas door middel van acupunctuur en Fascia Release.

Maar Cas heeft veel meer voor mij gedaan. Hij heeft oefeningen bedacht om de tintelingen nog meer te verminderen en mij gewezen op mijn houding. Daardoor maakt hij voor elke sessie een foto om zodoende te kunnen bepalen waar ik scheef stond en waar tijdens de sessie dus aan gewerkt moest worden. En na elke sessie leek het wel alsof ik op wolken liep. Zo ontspannen en relaxed.

De eerlijkheid gebiedt mij overigens te zeggen dat ik bij “Fascia Release ”hele andere associaties had. Niets is minder waar. Op zijn website staat het als volgt omschreven: “met heldere rustige manipulaties en bewegingen worden de fascia (bindweefsels dus) op specifieke plekken los gemaakt. Met als resultaat structurele balans: het bekken in evenwicht boven de voeten en de schouders en nek boven het bekken. Een ontspannen balans waarin het lichaam samenwerkt. En het klopt dat het bindweefsel los wordt gemaakt. Man, wat heb ik een pijn geleden. Voordat dat bindweefsel los is, had ik het gevoel dat het vel ook werd meegenomen het bot erbij. Oké nu overdrijf ik. Maar gezegd “wie mooi wil zijn moet pijn lijden” gaat hier toch wel een beetje op. Maar het resultaat was ernaar. Je voelt je weer helemaal soepel en goed in je vel zitten.

Cas, heel veel dank voor het meedenken, dank voor de acupunctuur en dank voor de helse pijnen, ik voel me kiplekker.