Voordat ik het behandeltraject Structural Integration (Anatomy Trains) bij Sylvia begon, had ik het idee dat mijn lichaam nou eenmaal is zoals het is. Met yoga (ik ben o.a. yogadocente) en manuele therapie was mijn lichaam in de loop van de jaren enigszins rechter geworden en had ik een fijner lichaamsgevoel gekregen.

Echter na een paar deskundige behandelingen van Sylvia voelde ik zoveel oude spanning weggaan! Het is alsof ik op nieuwe benen loop. soepel en geaard. Ik wist niet dat het mogelijk was om op mijn 45e mij zo ‘nieuw’ in mijn lichaam te voelen. Hardlopen, wat ik mijn hele leven al doe, voelt nu gemakkelijk en licht.

Mijn schouders staan weer recht, sinds mijn tienerjaren stonden ze scheef. Ik voel me verwonderd  dat mijn lichaam zoveel vrijer voelt na al die jaren.

Ik ben ook ontzettend dankbaar voor wat Sylvia voor mijn dochter van 16 jaar heeft kunnen betekenen. Zij heeft vroeger jeugdreuma gehad en haar lichaam is altijd wat stijver geweest. Sporten was helemaal niets voor haar, zij voelde meteen na de eerste behandeling meer vrijheid in haar borstgebied en benen en tegenwoordig loopt ze drie keer per week 4 km hard. Met plezier!

Kortom de behandelingen van Sylvia zijn in onze ervaring buitengewoon effectief en daarbij komt nog Sylvia’s warmte, humor en wijsheid!

Floor S., Therapeut/Yogadocent, Amsterdam